5 jel, ami arra utal, hogy sürgősen tennie kell a kapcsolatukért!

2018.02.07

Sokszor már csak akkor szánják rá magukat a párok- illetve csak az egyik fél, hogy külső segítséget kérjen a kapcsolatuk rendezéséhez, amikor a kapcsolatról már valójában csak múlt időben beszélhetünk.

Előzze meg a bajt! Lépjen, mielőtt a párja arra az elhatározásra jut, hogy költözzenek szét/ váljanak el! De hogy ezt miből lehet észrevenni? Nos, lássuk!

1. Rendszeresen visszatérő vitáik, veszekedéseik vannak ugyan azon témakör körül.

Újra és újra napirendre kerül valami, ami fölött nem tudnak egyességre jutni? Mindig ugyanazokat hányja a társa a szemére? Ezekkel a kérdésekkel bizony foglalkozni kell, magától nem lesz jobb!

2. A veszekedések mindig nagyon elfajulnak, vádaskodásba, személyeskedésbe hajlik, és már egymás bántása a célja voltaképpen.

Már nem is tudják, igazán min kezdődött, de megint a régi sérelmekről kiabálnak egymással? Ha veszekedni kezdenek, hamar egymás sértegetésesbe hajlik a dolog? Nem véletlenül hívják romboló veszekedésnek ezt, hiszen a kapcsolatukat rombolja, alkalmasint végleg meg is ronthatja!

3. A társa irányában sok indulat feszül Önben, vagy a társa is indulattal, megbántottsággal viszonyul Önhöz.

Nem csak egy- egy eset kapcsán, alkalmanként, néhány rossz pillanatban, hanem tartósan "mosolyszünet" alakul ki Önök között? Ha a párjára gondol, felgyűlnek az indulatok, vagy Ő az aki állandóan mintha morcos, elégedetlen,m haragos lenne? Van megoldás, kiút ebből a helyzetből, de azt meg kell tanulni! Ha eddig nem sikerült Önöknek megoldani, itt az ideje lépni! Egy szakember sokat segíthet!

4. Az a gyanúja, hogy a társának külső kapcsolata van.

Gyanús jelek, úgy érzi van valakije? Ne várjon, lépjen! Kérdezzen rá, és keressenek fel mielőbb külső segítséget! visszatalálhatnak egymáshoz, ha ez a cél!

5. Ha nem érzi, hogy a társa szerelemmel szeretné Önt, vagy Önben hűlnek ki az érzelmek.

Ha úgy érzi elhidegültek egymástól, az nem annak a jele, hogy ideje tovább lépni, hanem annak, hogy ideje dolgozni a kapcsolatukért! Van visszaút egymáshoz, újra lehet romantizálni egy kapcsolatot! 

kapcsolatjavitas-ertunk!